Nieuws

Vueling start base op Schiphol

Vueling opent vanaf april 2011 een base op Amsterdam Airport Schiphol. Dit maakte Alex Cruz, lid van de Raad van Bestuur van Vueling gisteren, in aanwezigheid van ondermeer Jos Nijhuis, President & CEO Schiphol Group en Erik van der Burg, loco-burgemeester van de gemeente Amsterdam, bekend. Vueling is de eerste luchtvaartmaatschappij die na KLM, Transavia, Martinair, ArkeFly en Amsterdam Airlines een base op Schiphol start. Schiphol is daarmee de tweede base voor Vueling buiten Spanje. Begin november maakte Vueling al bekend in 2011 ook een base op de luchthaven van Toulouse te openen.

6.000 extra stoelen
Vueling zal in eerste instantie één vliegtuig, een Airbus A 320, stationeren op Schiphol. De komst van Vueling betekent voor de Nederlandse passagier een aanbod van ongeveer 6.000 extra stoelen naar bestemmingen in met name Spanje. Met ingang van april 2011 breidt de airline haar vluchten op Schiphol uit met 28 vluchten. Ook zal zij dan vanaf Schiphol een aantal nieuwe bestemmingen aanvliegen, waaronder Zürich, Alicante en Palma de Mallorca. In de zomer komen daar nog de bestemmingen Ibiza, Secilla en La Coruna bij.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

‘Men Only’-reis naar Italië

Volgende bericht

Kerst in bungalow in eigen land

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.