Nieuws

Vueling vergroot vliegcapaciteit op Schiphol

Vanaf aanstaande zondag luid Vueling de zomerdienstregeling in met twee nieuwe, rechtstreekse vluchten naar Palma de Mallorca en Alicante. Op de nieuwe bestemmingen worden deze zomer meer dan 95.000 stoelen aangeboden. Op de bestaande routes naar Barcelona, Bilbao, Ibiza, Malaga en Valencia wordt de vliegfrequentie verhoogd.

Aankomende zomer vliegt er vier keer per week een directe vlucht vanaf Schiphol naar Mallorca. In juli en augustus wordt er zelfs vijf keer per week gevlogen. Het is al mogelijk om een enkele reis te boeken naar Mallorca vanaf € 59. De directe vlucht naar Alicante vertrekt deze zomer vier keer per week en een ticket is verkrijgbaar vanaf 59 euro enkele reis.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Een jaar lang gratis vakantie met Oad

Volgende bericht

Meld je snel aan voor een boeiende avond Andalusië

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."