Vacature

VvAA QualityTime zoekt reisspecialist maatwerk- en pakketreizen (Gesloten)

VvAA QualityTime zoekt iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau. Persoonlijk contact staat centraal en we overtreffen graag de verwachtingen van de klant. Houd je van verkopen, reizen samenstellen en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend? Ken je onze bestemmingen en heb je ruime ervaring in de reiswereld? Ben je open, positief, initiatiefrijk en kun je overtuigen? Mail ons dan je cv naar info@vvaareizen.nl. Iedereen is welkom.

Informele sfeer
Een platte organisatie waar iedereen betrokken is. En waar je gewoon jezelf kunt zijn, daar houden we van.

Variatie in het werk
Lekker veel afwisseling. Gelukkig is dat met onze bijzondere bestemmingen niet zo moeilijk. Het houdt het werk leuk en uitdagend.

Zelfstandigheid
We werken in zelfstandige teams die waar het kan, zelf hun zaakjes regelen. Daarom is er ook veel ruimte voor eigen inbreng.

Natuurlijk spelen leuke collega’s, kantoorhond Balou, lekkere koffie & vijfduizend soorten thee ook een belangrijke rol. Verder ligt ons kantoor vlakbij station Arnhem en krijg je aan het einde van de maand een salaris dat boven de cao ligt. En een reis aanbieden zonder er geweest te zijn? Dat doen we liever niet. Daarom organiseren we regelmatig studiereizen naar de meest onvergetelijke plekken op aarde.

VvAA QualityTime is het reisbureau voor leden van VvAA en bestaat al meer dan 50 jaar. De vereniging bestaat uit artsen en medisch personeel. Sinds een jaar is VvAA QualityTime onderdeel van Askja Reizen, maar de afdeling is een onafhankelijk opererende unit binnen ons bedrijf, met een eigen aanbod, een eigen website en brochure.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

VNC Asia Travel zoekt reisexpert maatwerkreizen

Volgende bericht

Grondpersoneel KLM legt woensdag het werk neer

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."