Nieuws

Waarschuwing: valse ESTA websites

Er zijn meerdere onofficiële Electronic System for Travel Authorization (ESTA) websites actief. Deze gefraudeerde websites vragen meer geld dan de vastgestelde 14 USD bij het opvragen van het I-94W formulier, beter bekend als het ‘‘groene formulier’’ dat men voorheen in het vliegtuig in diende te vullen opweg naar Amerika. De fraude websites lijken op websites van de U.S. government, maar dit is niet het geval. Let goed op de onderschriften (die klein en nauwelijks leesbaar beschreven zijn) want hieruit blijkt vaak dat er niet vanuit de overheid gewerkt wordt. De enige officiële website is https://esta.cbp.dhs.gov.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Rondreizen Marokko zomer 2011 boekbaar bij Isropa

Volgende bericht

Monte Carlo hoogste hotelkamerprijs

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."