Nieuws

Waltraud Dallinger, de nieuwe nummer 1 in Smile Society Top 100

Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekendgemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal (augustus, september, oktober) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze top 100 geniet de komende drie maanden van exclusieve voordelen. De absolute nummer 1 van de lijst, Waltraud Dallinger, is bovendien gegarandeerd van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september.

Voor de allerbeste verkoper van het kwartaal (nummer 1 in de lijst) is er nog een heel fijn extra voordeel: hij of zij is zeker van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september. Speciaal voor de uiteindelijke vier kwartaaltoppers is tijdens de studiereis de rol van teamcaptain weggelegd. Marco Ammerlaan (Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars) over de Top 100: “De Smile Society club geeft ons de kans de beste verkopers persoonlijk te belonen door ze nog meer in het zonnetje te zetten. Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur en we organiseren leuke incentives en een event speciaal voor deze 100 toppers. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.”

Niet getreurd dus voor reisagenten die er dit keer niet bij zitten, de teller staat vanaf nu weer op 0. Begin februari wordt de nieuwe Top 100 bekendgemaakt.

De Smile Society is een club speciaal voor de beste individuele verkopers van Sunny Cars autohuur. Drie maanden lang worden de 100 leden in het zonnetje gezet met:
– 30% agentenkorting in plaats van de gebruikelijke 20%
– Een exclusieve uitnodiging (samen met een collega) voor een jaarevent
– Exclusieve incentive, waarbij alle Smile Society leden die het target halen een cadeau(bon) ontvangen.
– Kans op de Sunny Star of the Year Award + Driving Experience op het circuit van Zandvoort voor 2 personen (t.w.v. € 650) + gratis autohuur ter waarde van € 350 voor de allerbeste verkoper van het jaar.
– 10 Sunnies cadeau in de vorm van een Primera cadeaukaart ter waarde van € 10
– Een Dominicus reisgids (e-book) naar keuze
– 50% korting op parkeren bij de luchthaven via Quick Parking
– 25% korting op een fotoproduct van CEWE Fotoservice
– 25% korting op een jaarabonnement (4 nummers + Reisplanner) van Columbus Magazine
– Een grote reep Tony´s Chocolonely

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook lanceert nieuwe agentenportaal CooksInfo

Volgende bericht

Corendon Conference Center geopend in Village Hotel Amsterdam

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."