Nieuws

Warenhuis neemt reisbureaus over van Thomas Cook Duitsland

Deel dit artikel

De warenhuisgroep Galeria Karstadt Kaufhof neemt 106 reisbureaus van Thomas Cook Duitsland over. In Duitse media kondigt Galeria Kaufhof aan dat het een omnichannel-reisaanbieder wil worden.

De reisorganisatie van Galeria Karstadt Kaufhof bestaat tot nu toe uit 78 reisbureaus in warenhuizen en 22 andere reisbureaus in binnensteden. De overname zal het aantal reisbureaus van het bedrijf dan ook meer dan verdubbelen. De van Thomas Cook overgenomen online business omvat het e-commerce platform en IT op maat van de reisbranche en de bijbehorende klantgegevens.

Een groot deel van de arbeidsplaatsen, er wordt een aantal van 500 genoemd, blijft behouden.”Door de online en offline mogelijkheden in de reisbranche in de toekomst nog verder aan elkaar te koppelen, maken we de sprong naar een omnichannelreisaanbieder”, zo laat Galeria Karstadt Kaufhof weten.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Alltours weet winst te verhogen: ook 2020 ziet er goed uit

Volgende bericht

Lullo’s! Back to the future?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.