AdvertorialNieuws

Webinars van EURAM

Je kent ze vast wel: de webinars van EURAM. Al jaren geven we boeiende webinars over onze bestemmingen, verkooptips zoals up- en cross selling, hoe maak je een digitale offerte of roadbook maar ook webinars voor beginners komen regelmatig voorbij. Soms zijn webinars speciaal voor retail groepen of ZSO’s en een enkele keer geven we een één-op-één webinar waarbij we een reisprofessional laten zien hoe hij of zij simpel en snel zelf een maatwerkrondreis kan maken via de website van EURAM. Hoewel mijn collega Vincent en ik graag bezoeken brengen in het land is een webinar uiteraard een manier om snel veel reisprofessionals te bereiken.

Bij de keuze van het onderwerp van de webinar zijn een aantal dingen belangrijk. In het najaar en begin van de winter kun je webinars over onze Noord-Amerikaanse bestemmingen volgen en vanaf februari, maart besteden we meer aandacht aan onze Europese bestemmingen, simpelweg omdat dat de boekingsseizoenen zijn en we jullie op die momenten graag informeren over de bestemmingen en hoe EURAM je kan helpen bij de verkoop van deze maatwerkreizen.

Ook als wij iets nieuws lanceren dan laten we dat graag zien via een webinar. Zo kan ik alvast verklappen dat we binnenkort weer een aantal nieuwe mogelijkheden gaan toevoegen aan onze digitale offertes en roadbooks en ook daar kun je enkele webinars over verwachten. Houd je mailbox en de agenda van TravelPro in de gaten!

Hoe vaak we deze webinars ook doen, het gaat nooit op de automatische piloot. Elke keer is er weer die gezonde spanning. Daarom hanteren we een strakke planning met een vaste structuur tijdens onze webinars. Neemt niet weg dat er nooit iets misgaat. Er zijn diverse zaken van invloed: storingen bij internetproviders van zowel deelnemers als presentator, gastsprekers die zo enthousiast vertellen dat er te weinig tijd is, kriebelhoest… we hebben het allemaal meegemaakt en gelukkig uiteindelijk opgelost.

Boeiend vertellen is overigens een kunst maar als je ergens een passie voor hebt dan gaat het meestal vanzelf. Zonder onze andere gastsprekers tekort te doen: persoonlijk was ik erg onder de indruk van de webinar over het Canadese Yukon. Misschien omdat het mijn favoriete regio van Canada is maar vooral omdat de gastspreker de kunst van storytelling verstond. Ik kreeg echt het gevoel dat ik werd meegenomen naar de bestemming, het verhaal werd netjes opgebouwd, het was persoonlijk en toch werd goed duidelijk gemaakt voor welke klanten de Yukon geschikt is en alles werd ondersteund door prachtige foto’s. Je kunt deze en andere webinars terugkijken via ons YouTube-kanaal EURAMTV.

Over welk onderwerp zou jij een webinar van EURAM willen volgen? Of wil je gastspreker zijn in onze webinars? Laat het me gerust weten!

Danielle Goedkoop
(Business Development Manager)

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM roept groeiende stroom rolkoffers een halt toe

Volgende bericht

FlixBus koopt Eurolines/isilines van Transdev Group

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."