Nieuws

Weekendjeweg draait wederom door tijdens de Drie Dwaze Dagen

Na het succes van vorig jaar stunt Weekendjeweg.nl ook tijdens deze editie van de Drie Dwaze Dagen met een gratis tweede hotelovernachting. Op donderdag 30 september, vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober liggen in de Bijenkorf de hotelcheques met de gratis tweede hotelovernachting voor het grijpen. Jaarlijks trekken de Drie Dwaze Dagen meer dan één miljoen bezoekers. ‘Het is mooi om aan de grootste actie van de Bijenkorf mee te doen’, zegt Weekendjeweg.nl woordvoerder Ed Trentelman enthousiast. ‘We zijn blij dat we wederom met de Bijenkorf en Accor samenwerken en een hoge kwaliteit van hotelkamers tegen zulke lage prijzen kunnen aanbieden. Het is echt een dwaze actie met dwaze prijzen. Laat de boekingen maar komen, wij zijn er klaar voor.’ Weekendjeweg.nl heeft voor de actie duizenden extra hotelkamers van Novotel en Mercure hotels in Nederland beschikbaar gekregen. Deze zijn uitsluitend via Weekendjeweg.nl te boeken zijn.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Huisdier gratis meeverzekeren tijdens dierendag-actieweek

Volgende bericht

Euro-Express Treincharter op Winteropening SnowWorld

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.