Nieuws

Wegens succes verlengd: word jij onze Disney Stars Reporter?

Dit is jouw kans op een hele speciale reis naar Disneyland® Paris! Ga jij, als echte Disney Stars Reporter, mee naar een heel bijzonder weekend (31 januari t/m 2 februari 2020) tijdens Frozen Celebration in samenwerking met Disney Stars en TravelPro? Geef je dan nu op en maak kans op één van die felbegeerde plekken!

Als je geselecteerd wordt, geniet je van een verblijf van 3 dagen en 2 nachten in een Disney Hotel, inclusief je reis, toegang tot de Disney Parken en toegang tot verschillende onderdelen van het nieuwe winterseizoen. Er wordt ook wat van je verwacht, want jij bent het enige echte persteam dat verslag doet van het seizoen! Dit doe je met geschreven tekst, foto’s en video’s.

Meedoen is simpel!
Je maakt een video waarin je uitlegt waarom jij een goede Disney Stars Reporter bent. Bekijk alle informatie en hoe je mee kunt doen op www.disneystarsreporter.nl! Wegens succes is heb je extra tijd om mee te doen! Dat kan namelijk t/m 10 december. De winnaars worden rond 16 december bekendgemaakt.

*Deze actie is exclusief voor reisagenten die Disneyland Paris als bestemming aan hun klanten aanbieden. Alle voorwaarden bekijk je op www.disneystarsreporter.nl. Volg ons op Facebook: Disney Stars NL. © Disney

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

London Bridge afgesloten vanwege schietpartij

Volgende bericht

Lees TravelPro 48 van 29 november 2019 online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."