Nieuws

Werkonderbreking catering services: kans op vertragingen

De geplande staking van het cateringpersoneel van morgen op Schiphol is door de rechtbank deels verboden. De rechtbank is van mening dat de staking teveel gevolgen zal hebben voor KLM en de passagiers.

KLM is tevreden met de uitspraak van de rechter over de door FNV Catering aangekondigde werkonderbrekingen op 17 en 24 oktober. “De uitspraak betekent dat er een minimaal benodigde bezetting bij KLM Catering Services (KCS) moet worden aangehouden om de vluchtuitvoering naar verre (ICA) bestemmingen te garanderen”, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Passagiers die naar een Europese bestemming vliegen, zullen vanaf woensdagavond 20.00 uur tot en met vrijdagochtend 11.40 uur hinder ondervinden van de staking door KCS-medewerkers. De catering aan boord zal noodgedwongen tot een minimum worden beperkt en vertragingen zijn niet uitgesloten.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Qatar Airways: aanbieding voor IATA reisagenten

Volgende bericht

Kabinet wil groei vakantievluchten Schiphol een halt toeroepen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.