Cruise ClassNieuws

Wie is deze Sint?!

Afgelopen vrijdag  werd het personeel van MSC Cruises in Hoofddorp verrast met een bezoek door Sint Nicolaas en zijn pieten. Gezien zijn overvolle agenda had de Sint deze keer gevraagd aan een hulp-Sint om voor hem in te vallen, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen moest op schoot waarbij uitbreid werd geëvalueerd of dat diegene wel braaf was geweest. Sales Executive Jan Prikkel werd bijna in de zak meegenomen…. Uiteraard wilde de Sint ook alles vernemen over alle noviteiten voor zomer 2011 van MSC Cruises en waar hij in zijn vakantie vanuit Spanje allemaal heen zou kunnen varen. Maar wie is deze hulp-Sint? Wie het weet, mag het zeggen! Stuur je antwoord binnen een week onder vermelding van Sint Actie naar sales@msccruises.nl en maak kans op een lekkere fles Prosecco.  Prijswinnaars ontvangen automatisch bericht.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Vind ideale vakantie met behulp van Top tien lijsten

Volgende bericht

Win droomreis tijdens opening eerste fysieke ‘Kuoni sfeerwinkel’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.