Nieuws

Wijzigingen topmanagement TUI Frankrijk

Deel dit artikel

TUI Frankrijk gaat wijzigen doorvoeren in de raad van bestuur en het uitvoerend comité. Frankrijk moet gaan profiteren van de integratie in de TUI Western Region, dat België, Nederland en Frankrijk omvat.

Volgens het Belgische Travel Magazine wordt er gewerkt aan een strategische samenwerking met het Franse Corsair. Huidig CEO van TUI Frankrijk Pascal de Izaguirre zal zijn functie neerleggen om zich volledig te richten op de ontwikkeling van Corsair. Elie Bruyninckx (CEO TUI Western Region) zal de rol als voorzitter en algemeen directeur van TUI Frankrijk innemen. Vanwege medische redenen wordt de rol van Bruyninckx binnen TUI Frankrijk vooralsnog overgenomen door Wim Van Besien, (CFO van TUI Western Region).

Bruyninckx hield zich de afgelopen tijd al veel met de Franse tak bezig en moet gaan zorgen voor een betere integratie van de Franse teams binnen de regio.

Foto: Elie Bruyninckx

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Informatiemarkten zienswijzen Lelystad Airport

Volgende bericht

Amadeus op randje lancering NDC-X: alle content in één platform

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.