Nieuws

Wil jij een mooie rondreis samenstellen?

Niets is mooier en fascinerender om tijdens een rondreis kennis te maken met de bevolking, de rituelen, cultuur, hoogtepunten en bezienswaardigheden van een land. Ben jij een liefhebber van rondreizen en vind je het een uitdaging om deze voor jouw klant samen te stellen? TravelPro wil in de special ‘Rondreizen’, die verschijnt in het eerst nummer in het nieuwe jaar, vijf reisagenten aan het woord laten en als tip naar hun collega’s een ideale rondreis op een continent samen laten stellen. In deze special, die verschijnt op 13 januari a.s., reizen we rond in Afrika, ontdekken we Azië, maken we een tussenstop in Europa om vervolgens Amerika en tenslotte Canada aan te doen. Meedoen? Mail vóór 5 januari naar reisburo@t-en-s-productions.nl. Geef aan voor welk continent jij graag een mooie rondreis wilt samenstellen (je kunt dus kiezen uit Afrika, Azië, Europa, Amerika of Canada) en laat je collega-reisagenten in een reportage van TravelPro zien hoe jij daarmee aan de slag gaat. Uiteraard neemt de redactie na je mail nog even contact met jou op om alle details en ins en outs van deze reportage te bespreken.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

3 Reacties

 1. 4 januari 2011 at 10:48

  Okay graag 🙂

 2. Eugenie Engelbracht
  3 januari 2011 at 12:38

  Dat is zeker een overweging waard! Ik mail jullie de verdere details.
  Groet
  Eugenie

 3. 2 januari 2011 at 11:38

  Leuk idee en ben benieuwd naar het resultaat! Misschien is het leuk dit ook in samenwerking met Rondreis.nl te doen? Wij kunnen de reizen ook publiceren met natuurlijk een link daarbij naar TravelPro.

Vorige bericht

Sneeuwstorm zorgt voor chaos op Amerikaanse luchthavens

Volgende bericht

Speciale eindejaars tarieven bij Singapore Airlines

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.