Nieuws

Wild West USA workshop goed bezocht

Gisteren, woensdag 20 november, presenteerde Wild West USA haar vier regio’s in het prachtige Victoria Hotel in hartje Amsterdam. De staten Idaho, Montana, South Dakota en Wyoming waren aanwezig om de belangstellenden te informeren over hun staat en zijn bezienswaardigheden. Onder andere bekende trekpleisters zoals Nationale Parken Glacier, Yellowstone en Windcave en het culturele erfgoed van de indianen en het wilde westen van de cowboys werden besproken. Wat overal was terug te vinden was de kreet; “West Amerika is het echte Amerika!”

De dag was verdeeld over twee sessies, een ochtend en een middag sessie. De organiserende partij is blij met de opkomst. “De planning loopt gesmeerd en er zijn weinig “no shows”” aldus Target Travel. Door middel van een soort “speed date planning” gaf Target Travel een duidelijke verdeling van het dagdeel en was het voor alle aanwezigen mogelijk om 7 minuten te communiceren met alle vertegenwoordigers. De sessie werd vervolgens afgesloten met een gezellige lunch of borrel in het hotel.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Emirates A380 groots ontvangen op Schiphol (Video)

Volgende bericht

Een kijkje in de 'keuken' van Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."