Nieuws

Win bij Holiday Extras: gratis loungebezoek

Wil je ook eens genieten van de rust en comfort van een airport lounge? Doe dan mee aan de lounge boekingsactie van Holiday Extras en maak kans op een gratis loungebezoek voor twee personen.

Holiday Extras biedt namelijk wereldwijd toegang tot luchthaven-lounges, waar je na de check-in of tijdens een langere transfer de wachttijd kunt doorbrengen op een veel leukere manier dan in de overvolle wachtruimtes van de luchthaven. Passagiers hoeven hiervoor geen businessclass-passagiers of frequent flyers te zijn. In de lounges worden verschillende services aangeboden. Zak bijvoorbeeld lekker onderuit in een van de luxe stoelen en blader door een krant of een tijdschrift. Of maak gebruik van de wifi en geniet ondertussen van non-alcoholische, warme en koude drankjes en heerlijke hapjes. Fris jezelf op in een van de badkamers. Dit is allemaal in de prijs inbegrepen. “In welke tijdzone je ook bent er is altijd wel een airport lounge van Holiday Extras: Hong Kong, Bangkok, Dubai, Abu Dhabi, Istanbul, Kaapstad, Rome, Frankfurt, Madrid, Amsterdam, Tenerife, Toronto, Vancouver en nog veel meer”, zegt Fieneke Bosters (Sales Manager bij Holiday Extras).

Winactie
Wil je ook eens genieten van de rust en comfort van een airport lounge? Stuur dan de boekingsnummers van je gemaakte loungeboekingen in de maand april naar fieneke.bosters@holidayextras.nl en maak kans op een gratis loungebezoek voor twee personen.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

D-Reizen Bunnik wint Oad incentive actie

Volgende bericht

LMX-oprichter start nieuw touroperatormerk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."