Nieuws

Win dit weekend een duikvakantie naar Aruba

Deel dit artikel

Komend weekend is Aruba present op de Duikvaker beurs in de Expo te Houten. Bezoekers aan de beurs kunnen praten met ervaringsdeskundigen, maar maken ook kans er zelf een te worden. Aruba geeft een duikvakantie weg om dit mogelijk te maken.

De duikvakantie bestaat uit een week verblijf voor twee personen in het Talk of the Town Hotel inclusief duiken bij S.E. Aruba Fly ’n Dive. Bezoekers aan de Aruba stand in zaal 2, locatie a02, maken kans op deze reis door het invullen van een prijsvraag.

Reef Care Project
John Oster van S.E. Aruba Fly ’n Dive, staat dit jaar ook weer op de stand samen met Castro Perez, Eco Tourism Manager van het Aruba Tourism Authority en daarmee de duikexpert van het Arubaans Verkeersbureau. Beiden komen ze vanuit Aruba om informatie te geven over duiken op Aruba. Ook is er informatie beschikbaar over het Reef Care initiatief, wat elk jaar in het eerste weekend van juli wordt georganiseerd. Tijdens het Reef Care Project bundelen inwoners en toeristen hun krachten om in twee dagen de stranden en populaire duiklocaties vrij te maken van zwerfvuil. In de afgelopen jaren zijn de kust en zee maar liefst 80% schoner geworden, gemiddeld trekt dit initiatief 800 vrijwilligers.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vervolg kort geding tegen initiatiefnemers Travel Club

Volgende bericht

Aanbieding agenten: driedaagse Shoppingruise DFDS Seaways

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."