Nieuws

Win een cruise met Celebrity Apex voor twee personen

Wie in de maand januari zoveel mogelijk Celebrity Cruises boekt, maakt kans op een verblijf in een 2-persoonshut* tijdens de 3-daagse ‘cruise to nowhere’ van de Celebrity Apex℠ vanuit Southampton. De Europese première zal plaatsvinden op 30 maart waarmee de Celebrity Apex℠ aan de Celebrity Cruises vloot wordt toegevoegd in de moderne Edge klasse.

De Celebrity Apex℠ is het eerste zusterschip van de Celebrity Edge®. De Edge-klasse vertegenwoordigt een doorbraak in modern luxueus reizen, en was de eerste in een revolutionaire nieuwe klasse schepen die conventie omverwerpt met een unieke, naar buiten gerichte indeling, met focus op de zee en de bestemming.

Dit schip biedt tal van bijzondere hutten en faciliteiten. Een voorbeeld is de Magic Carpet, een zwevend platform aan de zijkant van het schip. Het platform beweegt zich tussen meerdere verdiepingen, waardoor gasten hier heerlijk dineren, maar vanuit hier ook het schip met de luxe tenderboten kunnen verlaten.

Mail uiterlijk 31 januari de reserveringsnummers van de gemaakte boekingen naar amca@amca.nl. Alle boekingen, ook via Nederlandse cruise touroperators, tellen mee voor deze actie. De winnaar ontvangt begin februari persoonlijk bericht vanuit AMCA Cruises. Vanuit Nederland gaan er verschillende gasten mee op de Celebrity Apex℠ Inaugural, waaronder directieleden van cruisepartners en reisagenten.

*Exclusief vlucht.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Frans themapark Puy du Fou verlengt contract met de Efteling en rolt strategie Nederland verder uit

Volgende bericht

Nederlandse toeristen in quarantaine in Finland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.