SteRoMa MED Reizen/DialyseTurkije is eind 2016 gelanceerd onder de noemer: iedereen moet kunnen genieten van een vakantie in het buitenland, ook mensen die gebonden zijn aan (thuis)dialyse vanwege nauwelijks werkende nieren. De reisorganisatie houdt deze maand haar eerste studiereis en jij maakt kans om mee te gaan.

SteRoMa MED Reizen is opgericht door Annie van Meijl, tevens directeur van het bedrijf en Riks de Jong is verantwoordelijk voor de sales en marketing. “De vraag is enorm en mensen zijn erg enthousiast. De vakantiegangers zijn lovend over het concept en krijgen het gevoel van thuiskomen”, laat De Jong weten. Van Meijl heeft voor SteRoMa haar eigen appartementencomplex Maxima Residence 1 in Mahmutlar, dichtbij Alanya, exclusief beschikbaar gesteld. “Het complex ligt in Turkije en hierdoor heb je te maken met regels, wetten en verantwoordelijkheden, vandaar dat de uitvoering van het plan en het verkrijgen van de licentie met het Başkent universitair-ziekenhuis in Alanya ruim vijf jaar in beslag heeft genomen. Dit ziekenhuis heeft het dialyseapparaat in het complex geplaatst en neemt alle medische zorg op zich”, aldus De Jong. Momenteel wordt het concept in het voor- en naseizoen aangeboden.

Maak kans op het kosteloze studiereisweekend
Van 22 tot en met 26 juni aanstaande organiseert SteRoMa een All-Inclusive verkenningsreis naar Turkije en er is nog plaats voor een reisagent. De Jong: “Veel reisagenten hebben een dergelijke klant in hun omgeving en op deze manier kunnen we hen laten zien wat wij daar allemaal kunnen. Wil jij graag (kosteloos) mee? Vertel dan zo snel mogelijk waarom (reacties kunnen worden gemaild naar riks@steroma.nl) en wie weet zien we elkaar 22 juni aan boord van de vlucht.”