Nieuws

WIN! Een maand lang rondrijden in een Aruba-branded auto

De Aruba Tourism Authority (A.T.A.) & Wittebrug Autogroep zijn een bijzondere samenwerking aangegaan waarbij klanten van Wittebrug kans maken op een reis naar Aruba. Ook is er een speciale winactie, exclusief voor reisagenten om hen in deze nog altijd uitdagende tijd even flink in het zonnetje te zetten.

Samen met Wittebrug heeft de A.T.A. twee supercoole, Aruba-branded VW T-Roc auto’s gecreëerd en één reisagent maakt kans om een maand lang als een Arubaan door de regio te scheuren.

Wie wil dit nu niet? Zorg dat je voor donderdag 29 april lid wordt van de Aruba Battle Facebook-pagina, en laat het goede antwoord op onderstaande vraag achter:

Hoeveel kilometer staat er op de teller van deze prachtige VW T-Roc?

Diegene die het antwoord als eerste goed heeft, of het dichtst in de buurt komt van het goede antwoord, wint deze unieke prijs! Veel succes!

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

3 mei meer over reisadviezen na 15 mei, maar verder geen beloften

Volgende bericht

Oostdam: reisadviezen per land en run op buitenland vakanties aanstaande

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."