Nieuws

Win een reis naar Tampa Bay met Icelandair

Icelandair start een sales contest voor reisagenten. Boek in de komende drie maanden vliegtickets naar Tampa Bay met Icelandair en maak zelf kans op een gratis reis voor twee personen naar Tampa Bay inclusief twee overnachtingen in Doubletree by Hilton Tampa Westshore-Airport en twee overnachtingen in Hyatt Place Tampa Airport/Westshore.

Icelandair biedt vluchten aan vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar IJsland en met een korte en gemakkelijke overstap zijn vele doorverbindingen naar Noord-Amerika mogelijk. Icelandair vliegt drie keer per week naar Tampa Bay van september tot en met mei. De voorwaarden van de sales contest vind je hier.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Seabourn komt volgend jaar terug naar Europa

Volgende bericht

Reizigers op Schiphol halen 250.000 euro op voor Afrika

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."