Ken jij de TomTom GO Camper? Dit is een navigatiesysteem voor gebruik in camper en caravan. De TomTom GO Camper bevat lifetime camper- en caravan world-kaarten, die verzekeren dat je op de weg rijdt die past bij je voertuigtype, -grootte, -gewicht en snelheid.

Daarnaast zijn er exclusieve op campers gerichte point-of-interest punten van partners als ADAC, ACSI en ANWB geïntegreerd, waardoor je kampeerplekken en campings op je route kan vinden. Je vakantieplan je met TomTom Road Trips. Hiermee kun je je avonturen in de bergen, op kustwegen en in bossen zelf samenstellen. Daarnaast kun je bestemmingen die op je smartphone staan toevoegen via TomTom MyDrive. Waarschuwingen vooraf op de TomTom GO Camper laten bestuurders weten wanneer zij een vaste, mobiele of normale flitser naderen en herinneren hen aan de snelheidslimiet. Op zoek naar leuke roadtrips? Klik dan hier.

Winnen!
TravelPro mag een TomTom GO Camper weggeven! Kans maken? Vertel ons waarom juist jij dit wil winnen door voor 20 maart 2020 een mail te sturen naar redactie@travelpro.nl.