Nieuws

WIN een TomTom Go Camper

Deel dit artikel

Ken jij de TomTom GO Camper? Dit is een navigatiesysteem voor gebruik in camper en caravan. De TomTom GO Camper bevat lifetime camper- en caravan world-kaarten, die verzekeren dat je op de weg rijdt die past bij je voertuigtype, -grootte, -gewicht en snelheid.

Daarnaast zijn er exclusieve op campers gerichte point-of-interest punten van partners als ADAC, ACSI en ANWB geïntegreerd, waardoor je kampeerplekken en campings op je route kan vinden. Je vakantieplan je met TomTom Road Trips. Hiermee kun je je avonturen in de bergen, op kustwegen en in bossen zelf samenstellen. Daarnaast kun je bestemmingen die op je smartphone staan toevoegen via TomTom MyDrive. Waarschuwingen vooraf op de TomTom GO Camper laten bestuurders weten wanneer zij een vaste, mobiele of normale flitser naderen en herinneren hen aan de snelheidslimiet. Op zoek naar leuke roadtrips? Klik dan hier.

Winnen!
TravelPro mag een TomTom GO Camper weggeven! Kans maken? Vertel ons waarom juist jij dit wil winnen door voor 20 maart 2020 een mail te sturen naar redactie@travelpro.nl.

Auteur


Deel dit artikel

4 Reacties

 1. will langenberg
  17 maart 2020 at 09:26

  Super , heb ik echt nodig…
  Heel graag doe ik mee voor deze TomTom.

 2. Marjanne
  15 maart 2020 at 13:49

  Nooit meer de weg kwijt met ons campertje !!!!! Joepie !!!!!!

 3. 14 maart 2020 at 21:09

  Tom Tom is the best!

 4. 12 maart 2020 at 15:16

  Wooh super gaaf hoor doe heel graag mee aan deze leuke win actie

Vorige bericht

Lees TravelPro 10 van 6 maart 2020 online

Volgende bericht

Ook aanbod Pharos en ANWB Ledenreizen straks via retail: "Krachtig product zal FOX-publiek meenemen naar ANWB"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."