Sunair pakt weer groots uit met de leukste agentenactie van de zomer: de BBQ actie! Daarnaast maak je kans op een Vespa Tour. Dat laat Linde Andeweg aan TravelPro weten.

“Verkopen van stedenreizen wordt nog leuker, want hoe leuk is het om je klant één, twee, of soms zelfs gratis gratis extra’s te bieden? Bij New York bijvoorbeeld, krijgt de klant bij boeking van een pakketreis, een gratis (populaire) Central Park TV & movie sites wandeltour, gratis entree tot Top of the Rock en een gratis Time to Momo stadsgids ter waarde van maar liefst € 57 p.p. In Londen krijg je naast de Thames Cruise en Time to Momo stadsgids, tevens een 2-gangen maaltijd in Planet Hollywood! Maar ook een boottour, hop-on, hop-off, wijn proeven en fietstour behoren tot de gratis extra’s. Deze gratis extra’s krijgen de klanten bij meer dan 20 steden. Bovendien zijn er ook heel veel gratis nachten, dus tel die erbij op! Gratis en voor niets”, aldus Linda. Daarnaast beloon je jezelf en het hele team met een compleet verzorgde BBQ of gourmet. Je geeft zelf aan waar en wanneer ze willen BBQ-en of gourmetten en zorgt voor de tafel(s), stoelen en glazen en drank; de rest is inbegrepen! Van het stokbrood, tot borden, bestek, sausjes, BBQ en zelfs de afwas wordt geregeld. Inmiddels is dit voor vele reisagenten een traditie geworden; de jaarlijkse Sunair BBQ valt letterlijk en figuurlijk in de smaak.

Op SJORS staan alle gratis extra’s vermeld en tevens vindt je hier flyers die gedeeld kunnen worden via social media. Via TWI kunnen flyers worden besteld; leuk voor braderieën of andere evenementen, of voor op de leestafel.

Win een Vespa tour voor jou en je collega’s!
Dit jaar zijn de Summer Cities nog leuker! Want per maand maakt Sunair een maandwinnaar bekend, dat is het reisbureau met de hoogste omzet per FTE. Linda: “Iedereen heeft evenveel kans op de leukste Summer Cities maandprijs namelijk: een VESPA TOUR voor het hele team. Ga lekker toeren op onze kosten door een bepaalde regio. Bijvoorbeeld door ’t Gooi langs de huizen van BN’ers, of tussen de bloembollen in de bollenstreek of in de prachtige natuur van de Gaasterlandse bossen.”

En nu?
Meld je NU gelijk aan voor de Summer Cities BBQ actie via SJORS. De rest gaat vanzelf. Je ontvangt van Sunair maandelijks de tussenstand en deze zie je ook in SJORS. Uiteraard worden aan het begin maanden  juli, augustus en september de maandwinnaars bekendgemaakt.