Nieuws

Win één week autohuur bij holidaycars.com

Bezig met een klant dossier naar USA? Het reisbureau dat voor 1 oktober bij holidaycars.com de meeste boekingen plaatst op een Amerikaanse bestemming, maakt kans op één week gratis autohuur, welke je kan verloten binnen je team of aan een van jouw klanten.

‘Om Amerika goed te verkennen kun je bijna niet om het huren van een auto heen. holidaycars.com zorgt ervoor dat jouw klant het beste van Amerika kan bekijken. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken bieden wij op alle luchthavenbestemmingen in Amerika 25% korting. Wie boekt vóór 1 oktober, is verzekerd van een all-inclusive huurauto tegen een scherp tarief’, aldus Tim Pedroli Sales Netherlands van holidaycars.com. Pedroli: ‘Op het website en partnerprogramma is meer informatie over de actie te vinden. ‘Hier vind je handige boekingsinformatie, zoals one way kosten welke direct zichtbaar zijn. Wij bieden tarieven vanaf € 19 per dag, of de vergelijkbare koers in jouw valuta, voor een economy auto in Miami’. Kijk voor meer info op www.holidaycars.com.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Aviodrome in financieel zwaar weer

Volgende bericht

Air Berlin: Iberische schiereiland en de Balearen boekbaar voor zomer 2011

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.