Nieuws

Win! Ga met Holiday Extras naar de Phantom of the Opera

Deel dit artikel

Holiday Extras verloot opnieuw een weekend Londen voor twee personen waar je dit keer de musical The Phantom Of The Opera gaat bezoeken. De parkeerplaatsen bij Schiphol en de vliegtickets worden uiteraard voor je door Holiday Extras verzorgd en je overnacht in Holiday Inn Bloomsberry.

The Phantom Of The Opera is het dramatische verhaal van een mysterieuze man die in de catacomben van de imposante Parijse Opéra woont en daar een eigen wereld creëert. Pas als hij een hopeloze liefde opvat voor de zangeres Christine, manifesteert hij zich echt in zijn wanhopige pogingen haar voor zich te winnen en haar mee te voeren naar zijn rijk. The Phantom of the Opera boeit het publiek met melodieuze muziek, charmante kostuums en gotische glorie.

Kans maken?
Stuur dan elk boekingsnummer (gemaakt tussen 1 juli en 30 september) door naar phantom@holidayextras.nl. De winnaar wordt in oktober bekendgemaakt.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ze zijn er klaar voor!

Volgende bericht

20 miljoenste passagier voor MSC Cruises

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."