NieuwsPrijsvragen

Win gratis deelname aan Wereldworkshop Brussel

Win gratis deelname aan Wereldworkshop BrusselNS Hispeed geeft vijf keer een gratis deelname weg aan de Wereldworkshop in Brussel. De 2-daagse stedentrip (7/8 en 14/15 april) bestaat op zondag uit een aantrekkelijk middagprogramma en een feestavond. Maandag staat in het teken van de workshop met leerzame presentaties van NS Hispeed en Thalys, Holland America Line, TravelPackager, Aruba, Curaçao, Toerisme België, ID Riva Tours, Select Voyages, Gezond op Reis en Travel Quality Control.

Wil jij een unieke en leerzame experience winnen? Doe dan vóór 31 maart mee aan onderstaande prijsvraag. Beantwoord zeven vragen en maak kans op gratis deelname ter waarde van € 49 aan Wereldworkshop Weekend Brussel.

De Wereldworkshop is al negentien jaar een inspiratiebron en informatiefontein voor reisadviseurs. In 2011 is gestart met Wereldworkshop Op Reis naar Londen (foto’s en video). In april 2013 staat smaakmakend Brussel op het programma. Deelnamekosten: € 49 per persoon. Surf naar www.wereldworkshop.nl voor informatie en meld je aan.*
[contact-form-7 id=”24060″ title=”NS Hispeed”]

*Meld jij je aan voor de Wereldworkshop in de periode van 1 tot en met 15 maart en ben je één van de winnaars? Dan wordt er uiteraard geen rekening gestuurd voor jouw deelnamekosten.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Collega’s Sunair bedanken 'de heren'

Volgende bericht

Nog meer Noorwegen bij Buro Scanbrit

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.