Nieuws

Win: gratis samenwerking met AVIAREPS

Op de vakdagen van de Vakantiebeurs maak je dit jaar kans op een gratis samenwerking met AVIAREPS ter waarde van € 2.500. Op dinsdag 9 januari en woensdag 10 januari heeft AVIAREPS een stand in de Business Lounge in hal 9, waar iedereen van harte uitgenodigd is voor een kop koffie.

Tijdens een persoonlijk gesprek legt AVIAREPS graag uit wat zij voor jouw organisatie kan betekenen. Uit alle gesprekken wordt één winnaar geselecteerd die een gratis samenwerking ontvangt ter waarde van € 2.500.

Als full service PR & communicatiebureau biedt AVIAREPS veelzijdige kennis en ervaring op maat. Door de verschillende divisies binnen de organisatie, in combinatie met het grote netwerk, kan AVIAREPS haar klanten een uitgebreid a la carte menu van diensten aanbieden. Variërend van call center- en sales activiteiten tot (online) marketing en advertising, PR of social media. 

Ben je benieuwd wat AVIAREPS voor jou kan betekenen? Ga op dinsdag 9 januari of woensdag 10 januari langs bij de AVIAREPS stand in de Business Lounge op de Vakantiebeurs – Hal 9, standnummer BL10.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 5 januari 2018 at 13:51

    Graag tot ziens op de vakantiebeurs.

Vorige bericht

Oad verlengt vroegboekactie

Volgende bericht

Kom naar de Travel Trade Workshop Suriname

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.