Nieuws

Win je droombaan in Graubünden

Graubünden heeft in 2010 een aantal droombanen weggegeven waarin meer dan 10.000 mensen geïnteresseerd waren. Vanwege dit grote succes is besloten ook dit jaar een dergelijke campagne van start te laten gaan.

Graubünden i s een uitgestrekte regio in het zuidoosten van Zwitserland en vooral bekend om haar skigebieden, waaronder Flims, Arosa en Lenzerheide. Ook s’ zomers heeft het gebied veel te bieden. Om deze veelzijdigheid van dit gebied onder de aandacht te brengen biedt het Zwitserse kanton Graubünden dit jaar zeven exclusieve droombanen aan voor een week. Van ‘hotelspion’ in Lenzerheide, tot het organiseren van een sneeuwvoetbaltoernooi met bekende voetballers in Arosa en het maken van kaas in Savognin.

Je kunt je aanmelden op www.droombaan.graubuenden.ch of via Facebook: www.facebook.com/Graubuenden.Zwitserland. Degene die de meeste stemmen voor zijn/ haar sollicitatie weet te bemachtigen, wint te felbegeerde baan.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Alles over de nieuwe Boeing 737 van ArkeFly (VIDEO'S)

Volgende bericht

ANWB wil afstemming vakanties scholen in regio

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."