Nieuws

Win kaarten voor Oranje bij Oad

Maak drie weken lang kans op kaarten voor één van de drie ‘uitzwaai wedstrijden’ van het Nederlands elftal. Iedere week geeft Oad Reizen 25x twee kaarten weg voor de volgende wedstrijden:

Week 17: Nederland-Bulgarije op 26 mei, 20.00 uur, in de Amsterdam ArenA.
Week 18: Nederland-Slowakije op 30 mei, 20.30 uur, in de Kuip Rotterdam.
Week 19: Nederland-Noord Ierland op 02 juni, 20.00 uur, in de Amsterdam ArenA.

Bovendien ontvangen de winnaars een Oranje aanmoedigingspakket bij de kaarten!In week 17 (23-29 april) kan jij kaarten winnen voor de wedstrijd Nederland-Bulgarije. Beantwoord de vragen over de bestemming Duitsland (onze eerste tegenstander tijdens de poolfase van het EK). Heb jij deze vragen goed beantwoord? Dan maak je kans op twee kaarten voor de wedstrijd Nederland-Bulgarije op zaterdag 26 mei in de Amsterdam ArenA.

Ga naar de reisagentensite van Oad Reizen en doe mee!

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nederlanders willen vaker op vakantie in 2012

Volgende bericht

Minder Nederlanders naar Zuid-Afrika in 2011

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.