NieuwsPrijsvragen

WIN NU: twee tickets van airberlin

Deel dit artikel

Nederlandse reizigers vertrekken met airberlin vooral vanaf de luchthavens Düsseldorf International, Keulen/Bonn en Münster/Osnabrück naar bestemmingen over de hele wereld. Daarnaast is het tijdens de zomerdienstregeling mogelijk om vanaf Amsterdam en Weeze naar Mallorca te vliegen met eventuele aansluitingsvluchten naar het Spaanse vasteland.


80 non-stopbestemmingen
Met nieuwe routes, een grotere frequentie en extra vluchten breidt airberlin in de zomer het vluchtaanbod vanaf Düsseldorf uit. Aan het vluchtschema worden non-stop verbindingen naar Verona, Florence en Cagliari (Sardinië) toegevoegd. Ook nieuw zijn de vluchten naar de Oostenrijkse plaatsen Innsbruck en Klagenfurt, naar het Kanaaleiland Guernsey en het Kroatische Rijeka. Het aantal non-stop vluchten naar Barcelona wordt verhoogd van twee naar drie vluchten per dag. Naast uitbreidingen op Europese routes verhoogt airberlin de capaciteit op langeafstandsvluchten. Zo wordt er in de zomervakantie wekelijks een extra vlucht uitgevoerd op routes naar de Noord-Amerikaanse bestemmingen San Francisco, Fort Myers, Los Angeles en Vancouver. In totaal kun je je klanten met airberlin vanaf Düsseldorf een zomeraanbod bestaand uit meer dan 80 non-stopbestemmingen presenteren.

Codeshare-vluchten
airberlin sluit zich komend jaar bij de wereldwijde luchtvaartalliantie oneworld® aan maar je klanten kunnen nu al profiteren van vluchten naar nieuwe bestemmingen. Zo biedt airberlin met codeshare-partner American Airlines bijvoorbeeld Houston, Las Vegas en Washington aan en met codeshare-partner Finnair New Delhi via Helsinki.

Meer comfort
airberlin heeft een aantal initiatieven geïntroduceerd die het comfort nog verder optimaliseren. De vliegtuigen van het type Boeing 737-700 en 737-800 worden bijvoorbeeld met het nieuwe Sky Interior-cabinedesign uitgerust. airberlin voorziet zijn volledige Airbus A330-200-vloot geleidelijk met nieuwe stoelen en het nieuw gekozen inflight entertainment-systeem‘Rave’.

Nieuwe mogelijkheden met partner.airberlin.com
airberlin biedt reisagenten de mogelijkheid gebruik te maken van de internetsite partner.airberlin.com. Via deze site kun je als IATA- of non-IATA-kantoor rechtstreeks bij airberlin vluchten voor je klanten boeken. Sinds kort heeft de site een extra functie: het informatieplatform. Meld je online aan op partner.airberlin.com.

Dit zijn de vragen:
1. Met hoeveel procent minder boekingen heeft Egypte momenteel te maken?

2. Waarom werd de eerste vlucht van KLM naar Miami eerder uitgevoerd dan gepland? 

3. Noem zeven nieuwe bestemmingen van airberlin.
4. Met hoeveel procent is het Nederlands toerisme naar Curaçao gestegen?
5. Naar welke bestemmingen reisden reisagenten onlangs af met de Oad Tombola?
6. Waarmee maak je kennis tijdens de ‘TNF on Alanya’ trip?
7. Welke hotelkamers zijn de duurste in de Eurozone?
8. Noem de nieuwe bestemmingen van ArkeFly.
9. Waar kun je je aanmelden voor het online informatieplatform van airberlin?
10. Waar komt het Amerikaanse congres bijeen? 


[contact-form 8 “WIN NU”]

Eerdere winnaar
In TravelPro nummer 4 maakte je kans op een twee tickets met Eurostar en op drie keer een Free High Tea in Nederland ter waarde van 40. Priscilla Verheij-Loen van VX


Deel dit artikel
Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #4: Groot-Brittannië, Las Vegas & Focus op: NYC

Volgende bericht

Sales & Marketing Manager stopt bij Travel Counsellors

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.