Nieuws

Win tickets Sensation via Jij & KLM

Sensation is al dertien jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten, van Brazilië tot Korea en van Oekraïne tot Dubai. Op zaterdag 5 juli vindt de veertiende editie plaats in de Amsterdam ArenA. Wil jij er bij zijn? Beantwoord de volgende vraag: In hoeveel verschillende landen is deze editie van Sensation? Stuur je antwoord voor 10 juni naar jijenklm@klm.com.De prijswinnaar krijgt per e-mail bericht.

Nationale en internationale top dj’s betreden 5 juli de Amsterdam ArenA. Mr. White opent de show traditiegetrouw op spectaculaire wijze. Daarna nemen de Nederlandse Chuckie, Nicky Romero en Martin Garrix plaats achter de draaitafels, gevolgd door het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike en als knallende afsluiter de Australische zusjes NERVO.

De nieuwste show neemt bezoekers mee in een nacht vol verleiding en plezier. Sensation presenteert deze nacht zijn hoogste podium ooit. Dit decor, in combinatie met lichtshows, danseressen, pyro-artiesten, acrobatiek en top dj’s zorgen voor een carrousel voor de zintuigen.

Het is tevens het eerste decor dat ontwikkeld is voor een buiten editie. Hiermee reist Sensation aan het eind van het jaar naar het Midden-Oosten voor de eerste open air editie ooit.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Hoe is het met EurAm?

Volgende bericht

USA volop in de aanbieding bij airberlin

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.