Nieuws

Winactie Tenzing Travel bij boeken Air Transat tickets én bezoeken Camper Event

Deel dit artikel

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Tenzing Travel ook dit jaar weer een Camper Event speciaal voor reisagenten bij het hoofdkantoor van de touroperator in Amsterdam op vrijdag 30 augustus. Wie tickets boekt van Air Transat in de periode 10 juni tot en met 30 september én aanwezig is bij het Camper Event maakt kans op het winnen van twee Air Transat tickets en één week camperhuur.

Tijdens het event krijgen geïnteresseerden de mogelijkheid om een kijkje te nemen in zes verschillende campers uit Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Afrika en woon je interessante presentaties bij. Uiteraard is er volop gelegenheid om al je vragen te stellen aan de reisspecialisten van Tenzing Travel.

Aanmelden kan voor de sessie van 13.00 of 15.30 uur. Per sessie wordt er opgesplitst in twee groepen. De ene groep woont als eerste verschillende presentaties bij over de camperreizen en bestemmingen van de touroperator en de andere groep neemt eerst een kijkje bij de zes verschillende campers. Daarna worden de groepen omgewisseld. Aansluitend wordt er een hapje en een drankje geserveerd.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 18 juli 2019 at 12:33

    […] 30: Camper Event Tenzing Travel. Meer info. […]

Vorige bericht

Inschrijven ANVR-Congres: alleen vandaag en morgen nog vroegboekkorting

Volgende bericht

Foto's - Zo wil je naar een festival vliegen...

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.