Nieuws

Winnaar Thomas Cook Senegal-actie bekend

Deel dit artikel

Tijdens het Join the Ride evenement voor retailpartners van Thomas Cook in november, werd een win actie in het leven geroepen. Uit de vele inzendingen is afgelopen week Chantal Merkx – De Wit  van Travel Counsellors als winnares getrokken en zij werd afgelopen donderdag in Sint Oedenrode verrast met een bezoek van Thomas Cook en Transavia. Chantal zal binnenkort samen met haar moeder gaan genieten van een geheel verzorgde achtdaagse vakantie in het all inclusive resort: Royal Horizons Baobab.

“Wauw, super gaaf!”, was de enthousiaste reactie van Chantal, die de afgelopen tijd Senegal steeds vaker meeneemt in verkoop gesprekken. “Zeker na mijn bezoek aan het prachtige land, weet ik wat het allemaal te bieden heeft. Ik heb er zóveel zin in, geweldig. Dankjewel Thomas Cook en ik ga jullie zeker op de hoogte houden van mijn verblijf!”, aldus Chantal.

Er wordt door Transavia Airlines gevlogen op de nieuwe luchthaven van Senegal, Blaise Diagne International Airport (drie letter code DSS), waardoor de transfer naar het hotel aanzienlijk korter is dan voorheen toen er nog gevlogen werd op Dakar. Deze winter biedt Thomas Cook diverse bestemmingen aan in West-Afrika waaronder de Kaapverdische Eilanden (Boa Vista en Sal) en Senegal.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Antoine Lacarrière nieuwe manager CLIA Nederland

Volgende bericht

Corendon stationeert tweede vliegtuig op Maastricht

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.