Nieuws

Winnaars wellness actie de Jong Intra Vakantie

Vorige maand hebben vele reisagenten meegedaan aan de Wellness actie van de Jong Intra Vakanties. Tijdens de periode van 21 maart tot en met 22 april konden de reisagenten kans maken op één van de zes arrangement van Thermen Holiday Zuidwolde. Deze week zijn de winnaars bekend gemaakt. Om kans te maken op dit arrangement moesten reisagenten een boeking maken uit de Duitsland-brochure. In ons aanbod zijn verschillende Wellness arrangementen opgenomen en te herkennen aan het desbetreffende logo.

De onderstaande winnaars gaan heerlijk genieten bij Thermen Holiday:

1. Linda van Haaster – VakantieXperts Harderwijk
2. Diana Nieboer – Sijpkes Reizen Hoogezand
3. Kantoor Globe Reisburo Dalfsen
4. Kantoor Toerkoop reisburo de Jong Steenbergen
5. Ellen Kolk – Reisburo Nijenhuis Dieren
6. Marga Visser – Toerkoop Zonvaart Alkmaar

Hiermee is er een einde gekomen aan de succesvolle Wellness actie van de Jong Intra Vakanties. Ben jij niet één van de prijswinnaars geworden? Wees dan niet getreurd want de Jong Intra Vakanties heeft al weer nieuwe acties lopen, namelijk de grote agentenactie en de prijsvraag Luxemburg. Ga voor meer informatie naar de ‘Sales button’ op de startpagina van Quickwin.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Prijskaartje vakantie Denemarken: gebruik social media

Volgende bericht

Specials Reisburo Actueel #26: Canarische Eilanden & DTE 2011

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.