Nieuws

Winteraanbieding De Ski-Trein

Deel dit artikel

Het winterseizoen komt er weer aan. Nu is het mogelijk om met De Ski-Trein een voordelig weekend te skiën in Kirchberg voor € 99 per persoon.

De trein vertrekt vanaf Utrecht, Den Bosch en Venlo op zaterdagavond 18 en 25 december en 1 januari of op vrijdagavond 7 en 14 januari richting Tirol. Na vertrek eerst een gratis drankje in “de Eisbar”, de coolest party place to be! De trein komt rond half negen aan in Kirchberg waar je de hele dag kunt skiën en après-skiën. In de avond vertrekt de trein weer terug naar Nederland waar het après-skiën gewoon doorgaat. Het verblijf in de trein is in een zes-persoonscoupé.

De aanbieding is ook mogelijk -met een toeslag van twintig euro per persoon-op de meer rustige en comfortabele Alpen Expres. De prijs is exclusief tien euro reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Euro-Express Treincharter: telefoonnummer 015 213 36 36 of mail naar info@eetc.nl.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ad van Maaren commercieel directeur Rekro/Snoeyink

Volgende bericht

Zeetours Cruises komt met Disney Cruise Line

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."