Nieuws

Wintersport Persdag Baltus in SnowWorld

Wintersport Persdag Baltus in SnowWorldDe jaarlijkse Wintersport Persdag van het toeristisch PR-buro Baltus Communications wordt in 2013 georganiseerd op donderdag 5 september in SnowWorld Zoetermeer. Op de bijeenkomst informeren deelnemende wintersport touroperators, direct sellers, relevante reisorganisaties, trein- en luchtvaartmaatschappijen en buitenlandse lokale, regionale en landelijke verkeersbureaus de reismedia over het wintersportnieuws voor het volgende winterseizoen 2013/2014.

Het bureau nam negen jaar geleden het initiatief om jaarlijks één moment te realiseren waarop journalisten zeer veel wintersportpartijen kunnen spreken in plaats van tientallen afzonderlijke bijeenkomsten af te moeten lopen. Organisator Marcel Baltus: ”We moeten af van de ´ieder voor zich` benadering – veel verkeersbureaus willen hun eigen winterpersdag organiseren, maar media hebben eenvoudigweg geen tijd meer om die allemaal af te lopen. Onze persdag concentreert zich niet op één land maar bundelt veel verschillende landen, regio’s en andere relevante wintersportpartijen op één dag in één locatie hetgeen de media als zeer praktisch en efficiënt ervaren.” Het wervingstraject wordt binnenkort in gang gezet. Nadere informatie via info@baltuscom.nl.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

VisitBritain en easyjet lanceren campagne voor Groot-Brittannië

Volgende bericht

Gratis tickets transavia.com zeer gewild

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.