Nieuws

WOLF-DMC in handen van Trees Piersma

Het eigendom van WOLF-DMC, het in zowel Kigali (Rwanda) als Kampala (Uganda) gevestigde bedrijf dat in 2017 is opgestart door Untamed Travelling, is per 1 juli overgegaan in handen van Trees Piersma en Auke Ykema.

Directeur Jozef Verbruggen en General Manager Trees Piersma hebben na lang beraad besloten Untamed Travelling en WOLF-DMC van elkaar te scheiden om zo een optimale organisatiestructuur voor beide bedrijven te realiseren. De reiswereld verandert zo snel dat focus ontzettend belangrijk is voor beide bedrijven.

Hoewel Untamed laat weten het bezielende management en het kleurrijke karakter van Piersma zullen gaan missen, is de maatwerkreizenspecialist na de eerder ingezette reorganisatie klaar voor de toekomst. Het betreft geen afscheid, beide bedrijven blijven partners voor de toekomst. Verbruggen laat weten Trees te gaan missen binnen de directie en wenst haar en Auke veel succes toe.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Toeristen komen om door stevig noodweer Griekenland

Volgende bericht

Inschrijven al mogelijk voor Visit USA Roadshows

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.