AdvertorialNieuws

Word jij onze Disney Stars Reporter?

Dit is jouw kans op een hele speciale reis naar Disneyland® Paris! Ga jij, als een echte Disney Stars Reporter, mee naar het openingsweekend (28 t/m 30 juni 2019) van The Lion King & Jungle Festival in samenwerking met Disney Stars en TravelPro? Geef je dan nu op en maak kans op één van die felbegeerde plekken!

Als je geselecteerd wordt, geniet van je een verblijf van 3 dagen en 2 nachten in een Disney® Hotel, inclusief je reis, toegang tot beide Disney® Parken en toegang tot de verschillende onderdelen van het nieuwe zomerseizoen. Er wordt ook wat van je verwacht, want jij wordt onderdeel van het persteam dat verslag doet van dit evenement! Dit doe je met geschreven tekst, foto’s en video’s.

Meedoen is simpel! Je maakt een video waarin je uitlegt waarom jij een goede Disney Stars Reporter bent. Bekijk alle informatie en hoe je mee kunt doen op www.disneystarsreporter.nl! Meedoen kan t/m 10 mei. De winnaars worden rond 24 mei bekendgemaakt.

*Deze actie is exclusief voor reisagenten die Disneyland Paris als bestemming aan hun klanten aanbieden. Alle voorwaarden bekijk je op www.disneystarsreporter.nl.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Verbazing en discussie over repatriëring na aanslagen Sri Lanka

Volgende bericht

Eerste vlucht naar Guernsey vertrokken vanaf Groningen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."