Nieuws

Workshop ‘Dress for success’

Wat straal je uit wanneer je groen draagt, in welke kleur vraag je om salarisverhoging en wat scoort wanneer je iets wilt verkopen? Kortom: hoe gebruik je kleding ter onderstreping van je boodschap? Al deze vragen staan centraal tijdens de workshop ‘Dress for success’, die Norwegian Cruise Lines en Zeetours voor reisagenten organiseren op 3 mei a.s. Kleding en cruisen zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden… Tijdens de workshop staat kleding als ‘communicatiemiddel’ centraal. Ook stropdassen, korte broeken, mouwloze blouses en witte sokken passeren de revue. Na afloop van de workshop worden de agenten, tijdens een presentatie, meegenomen in de wereld van ‘Freestyle Cruising’en de ‘dresscode’aan boord van de NCL-schepen. De avond (19.00 – 21.30 uur), met hapje en drankje, vindt plaats in het centrum van Utrecht. Er is beperkt plaats, dus meld je snel aan door een mail te sturen aan: jos.de.vijlder@zeetours.nl.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Eugenie Engelbracht
    11 april 2010 at 16:12

    TravelPro is erbij en gaat op zoek naar ‘succesvolle’ reisagenten… Verras ons met je leukste outfit!

Vorige bericht

Bliksembezoek Kuoni camper

Volgende bericht

Reisagentendag Efteling, April 2010

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.