Nieuws

Workshop Argentinië in Amsterdam

Het verkeersbureau van Argentinië en diverse partners organiseren maandag 12 september een B2B-workshop in Amsterdam die duurt van 18.00 tot 22.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich al aanmelden via argentina@konsultra.be.

Tijdens de workshop worden de aanwezigen op de hoogte gebracht over het laatste nieuws en is er de gelegenheid om een op een kennis te maken met de aanwezige partners middels speed date sessies. Tevens wordt er gezorgd voor een diner.

In Argentinië werd in juni door de president en minister van Toerisme het nationaal toerisme plan gepresenteerd waaruit blijkt dat Argentinië het aantal internationale toeristen in 2020 met 50% wil verhogen in vergelijking met het huidige aantal, waarmee negen miljoen buitenlandse toeristen per jaar Argentinië zouden bezoeken.

Ook voor Europa, waarbij Argentinië zich naast Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk ook richt op Nederland, is een duidelijke doelstelling. Het land wil in plaats van de huidige 700.000 toeristen toe naar meer dan 1,2 miljoen toeristen in 2019. Meer informatie over Argentinië is te vinden op de website van het verkeersbureau.

In november 2011 werd Buenos Aires weer toegevoegd aan het netwerk van KLM, nadat het er in 2001 werd uitgehaald. Aerolineas Argentinas, de nationale luchtvaartmaatschappij van Argentinië, is sinds augustus 2012 aangesloten bij SkyTeam en binnen die alliantie partner van KLM.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Russische charters weer naar Turkije

Volgende bericht

Turkish niet vanaf Rotterdam en meer vanaf Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.