Vacature

Worldwide Campers zoekt enthousiaste verkoopmedewerker – Gesloten

Worldwide Campers biedt wereldwijd camperhuur aan voor de mooiste bestemmingen Met de verkoop aan B2C en B2B onderscheiden wij ons met name door de persoonlijke service.

In verband met vervanging van een collega zijn wij voor onze afdeling Customer Service op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker.

Wij bieden een afwisselende functie op onze Customer Service afdeling binnen een informele, internationale werkomgeving waar jouw inzet ontzettend wordt gewaardeerd. Als teamlid is er alle ruimte voor jouw inbreng. Je bent betrokken bij het afhandelen van de telefonisch of online gemaakte reserveringen. Naast het boeken van campers handel je ook de reserveringen af van alamo.nl. Ook het administratief afhandelen van de reserveringen, het versturen van de reisbescheiden en het verwerken van productinformatie maken deel uit van de dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen / Skills & experience
Wij zoeken een flexibele team-player met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding toerisme. Ervaring is een pre. Je bent commercieel, klantvriendelijk en stressbestendig. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels. Je bent enthousiast, proactief, pakt graag de telefoon op om de klant te bellen en bent pas tevreden als je de boeking binnen hebt.De afdeling Customer Service is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week. Het aantal uren kunnen we in overleg vaststellen.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatie aan directie @targettravel.nl. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-6911654 en vraag naar Hanny Fluit of Andrea van Velzen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Martyn Valkhoff aangesteld als commercieel directeur Captain Cruise

Volgende bericht

Airtrade viert 30-jarig jubileum

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."