Nieuws

WOW air cancelt alle vluchten

WOW air cancelt al haar vluchten tot een definitief akkoord is bereikt met een groep investeerders waarmee de luchtvaartmaatschappij in gesprek is. De luchtvaartmaatschappij zit al langere tijd in financiële problemen, maar zegt om 9.00 uur lokale tijd meer informatie te kunnen geven.

Alle passagiers zijn via sms / e-mail op de hoogte gesteld van over het cancelen van vluchten. Passagiers die op donderdag 28 maart op vluchten naar / van IJsland zijn gepland met WOW air hebben het recht om hun reservering te annuleren voor een volledige terugbetaling of hun reservering te wijzigen in de volgende beschikbare WOW-vlucht. WOW air verontschuldigt zich voor de verstoring van reisplannen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eerste ANVR ZSO-overleg zeer succesvol verlopen

Volgende bericht

Transavia winnaar Internal Branding Company of the Year 2019

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.