De eerste vlucht van WOW air naar Brussel is met een watersaluut feestelijk onthaald op Brussels Airport. Vanaf deze week gaat er de gehele zomer een dagelijkse vlucht van Brussel naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik.

Tijdens de wintermaanden vertrekt er vier keer per week een WOW air vlucht naar IJsland. De vluchten vanuit Brussel sluiten uitstekend aan op WOW air’s routenetwerk vanaf Reykjavik naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada, waardoor het voor Belgische reizigers nu een stuk makkelijker en voordeliger wordt om de oceaan over te steken!

De vluchten van Brussel naar Reykjavik duren 3,5 uur en worden uitgevoerd met een Airbus A320 of een A321. Om 12:25 uur vertrekt WOW air vanaf Brussel Airport en komt om 13:50 uur aan op de luchthaven van Reykjavik. De Airbus A321 beschikt over 200 stoelen en de A320 over 174 stoelen. “We zijn erg enthousiast om Brussel aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen. Brussel is een belangrijke bestemming in Europa, zowel voor zakenreizigers als voor vakantiegangers. Het heeft alles wat mensen nodig hebben; van geweldig eten en drinken tot geschiedenis en architectuur”, zegt Skúli Mogensen, CEO van WOW air.