Nieuws

WOW air is jarig en trakteert

De luchtvaartmaatschappij van IJsland vliegt 31 mei twee jaar en bij WOW air geldt: wie jarig is, trakteert. Van 3 tot 16 juni gaan er daarom 1.000 tickets naar Reykjavik in de verkoop voor maar € 49 per stuk. Dan zit je dus voor een prikkie in het land van middernachtzon, zomerfestivals en buitenaards mooie natuur. Reizen voor deze mooie prijs mag je tot 10 september, dus IJsland staat de hele zomer uiterst voordelig tot je beschikking. Snel boeken is wel verstandig, want als de verjaardagstickets op zijn, dan zijn ze ook echt op.

Er zijn nogal wat redenen om IJsland in de zomer te bezoeken. Het indrukwekkende maanlandschap verandert in een zee van groen en hoofdstad Reykjavik is op haar bruisendst met onder ander de Gay Pride begin augustus en de Culture Night vol live muziek aan het einde van de maand. Dankzij WOW air komt er deze zomer nog een reden bij: voordeliger reizen dan ooit. Stap dus aan boord en vlieg naar het land waar de zon de hele zomer lang niet ondergaat. De verjaardagstickets van €49 per stuk zijn te boeken van dinsdag 3 tot en met maandag 16 juni op www.wowair.nl. Je ziet dan meteen of je een van de 1.000 traktaties in ontvangst kan nemen.

Feestje voor de klant

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air, vindt dat bij een tweede verjaardag een feestje hoort. Voor de luchtvaartmaatschappij, maar juist ook voor de klant: “Bij WOW air willen we vliegen weer leuk maken, op alle mogelijke manieren. Met een fijne sfeer aan boord, maar ook met een fijne prijs. Onze tarieven zijn sowieso scherp, maar in het kader van ons twee jarig bestaan doen we daar nog een schepje bovenop. Of beter gezegd: een flinke schep vanaf. Zo hou je meer geld over om te genieten van alles wat de zomer te bieden heeft. Boek dus snel en kom langs waar het voor WOW air allemaal begon: in machtig IJsland!”

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Singapore Airlines breidt samenwerking uit

Volgende bericht

American Express Vacations geeft elke reisagent een zomerlook

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."