WOW air gaat vliegen naar Orlando, Florida. De IJslandse lowcost luchtvaartmaatschappij biedt vanaf 18 december drie vluchten per week aan naar de Fun Capital of the World. Met themaparken als Walt Disney World, Universal Studios en Legoland is Orlando een van de populairste bestemmingen in Florida.

Op 18 december vindt de inaugurele vlucht plaats van IJsland naar Orlando International Airport. Deze route wordt drie keer per week uitgevoerd met een Airbus A321neo, het nieuwste type toestel van WOW air. Het betreft een seizoensvlucht, de vluchten worden uitgevoerd tot en met de derde week van april 2019.

Vluchtschema
Vanuit zowel Amsterdam als Brussel vertrekken vluchten naar de luchthaven van IJsland om 11.35 uur. De overstap in IJsland duurt op de heenweg minder dan drie uur, en op de terugweg minder dan anderhalf uur. Totale vluchtduur is op de heenweg 14,5 uur en op de terugweg 12 uur. Door een kleine luchthaven en een kortere tussenstop, kan WOW air een efficiëntere overstap bieden tegen een gunstige prijs, zonder in te leveren op comfort en goede service.