Nieuws

Xcentive en ArkeFly lanceren incentive- en groepsreizen Lapland

Deel dit artikel

Arke en ArkeFly hebben in samenwerking met de specialist Xcentive een mini-brochure groeps- en incentivereizen naar Lapland ontwikkeld. Het programma is volledig gericht op verkoop via reisbureaus en biedt verschillende winter-arrangementen zoals ‘Basis’, ‘Actief’ en ‘Uitgebreid’ Sneeuwavontuur. Alle bijzondere activiteiten voor de ‘Once in a life time experience’ zijn opgenomen, zoals sneeuwscootertochten, husky-safaris, overnachtingen in het Snow Hotel en rendiertochten naar boshutten.

Alle groeps- en incentivereizen in het programma zijn zeer scherp geprijsd en worden netto aangeboden. ‘Reisagenten kunnen er hun eigen label en prijs aanhangen en wellicht een nieuwe doelgroep benaderen. Uit ervaring weten wij dat Lapland een bestemming is die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Met name voor incentives en groepsreizen is het perfect. Met ons product bieden we een inspirerend en kant-en-klaar programma dat reisagenten zo hun zakelijke klanten en andere (kleine) groepen kunnen aanbieden’, zegt directeur André van den Berg van Xcentive.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Shilla Travel in financieel onvermogen

Volgende bericht

Noodlottig busongeval Spanje

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.