Vacature

Yaxa Reizen zoekt Maatwerkspecialist – gesloten

Is reizen jouw passie en ben je het liefst de hele dag bezig met de wereld online en offline te ontdekken? Vind jij het een uitdaging om de perfecte reis voor jezelf, voor een vriend of voor een klant samen te stellen? Stap in de wereld van Yaxa Reizen als Maatwerkspecialist en maak deel uit van een enthousiast team met reislustige specialisten!

Even voorstellen…
Yaxa Reizen is maatwerkspecialist in het verkopen van reizen aan reisbureaus en zelfstandige reisadviseurs. Met alle ervaring, connecties en passie stellen wij unieke reizen op maat samen naar Latijns-Amerika, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en de USA. We kijken samen met de klant naar dé perfecte reis en willen dat de klant deze reis nooit vergeet! Kun jij je hierin vinden?

Ter aanvulling van ons team zoeken wij een Maatwerkspecialist voor, bij voorkeur, de bestemmingen Australië, Nieuw-Zeeland, de USA én Canada!

Wat ga je bij ons doen?
Bij Yaxa Reizen ontwikkel, verkoop en organiseer je reizen op maat en onderhoud je contact met klanten. Hierbij kun je jouw enthousiasme en kennis natuurlijk niet verbergen… Dit zet je dan ook in om je klanten te overtuigen! Je bent verantwoordelijk voor het hele traject: van de aanvraag tot de verzorging van de reisbescheiden en aftersales. Ook denk je mee met de opzet van nieuwe reizen en help je bij de teksten voor de website.

Wie ben jij?

• Je hebt kennis van en reiservaring in zoveel mogelijk bestemmingen van Yaxa Reizen, bij voorkeur de bestemmingen Australië, Nieuw-Zeeland, de USA én Canada!
• Je bent enthousiast, hebt overtuigingskracht en bent niet bang om telefoontjes te plegen.
• Je speelt snel in op de wensen van klanten, waarbij jouw commercieel inzicht in combinatie met creativiteit goed van pas komt!
• Je bent zelfstandig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
• Je hebt affiniteit met administratieve werkzaamheden en kennis van Word, Excel en PowerPoint. Affiniteit met het schrijven van teksten is een pré!
• Je hebt een afgeronde MBO of HBO diploma. Heb je deze opleiding in de richting van toerisme gevolgd? Daar zijn we blij mee maar dit is niet noodzakelijk.
• Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we jou?
Bij Yaxa Reizen werk je in een klein team, waarbij je veel ruimte voor eigen inbreng hebt (bijvoorbeeld in de te ontwikkelen reizen). Wij vinden een schat aan kennis en ervaring belangrijk. Daarom verken je als reisexpert regelmatig zelf de verschillende landen en ken je hierdoor alle ins en outs. Je ontvangt een markconform salaris (cao Reiswerk). En… ook niet onbelangrijk: op weg naar je werk sta je nooit in de file, dankzij onze gunstige locatie in het noorden!

Ja, ik stap in de wereld van Yaxa Reizen!
En? Ben je enthousiast en wil jij in de wereld van Yaxa Reizen stappen? Stuur jouw motivatiebrief en cv naar h.swama@yaxareizen.nl. Laat weten welke bestemmingen je goed kent, wanneer je ze hebt bezocht en waar je exact bent geweest. We zijn benieuwd! Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 290 050 17.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

NCL start 2019 met record qua boekingscijfers bij hogere prijzen

Volgende bericht

Nieuwe samenwerking tegen stropen van Afrikaanse olifanten

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.