Nieuws

ZAGROSJET vliegt voor het eerst op Schiphol

Airline ZAGROSJET vliegt morgen voor het eerst in haar geschiedenis op Amsterdam Schiphol Airport.

Op 2 oktober 2013 heeft ZAGROSJET aangekondigd in eerste instantie te gaan vliegen op verschillende bestemmingen in het Midden-Oosten, Turkije en Europa, inclusief Amman, Beiroet, Stockholm, Ankara en Adana. De airline is dit in een tweede fase gaan uitbreiden door vluchten aan te bieden naar Istanbul, Antalya, Larnaca, München en Amsterdam. Morgen landt vanaf Erbil International Airport voor het eerst in het bestaan van ZOGROSJET vlucht Z4 1600 op Amsterdam Schiphol Airport. Hiermee komt er een einde aan de tweede ontwikkelingsfase van de airline en heeft ZAGROSJET wekelijks 35 vluchten op 15 bestemmingen, binnen 10 landen.

Vanaf morgen vliegt ZAGROSJET elke donderdag van Erbil naar Amsterdam en weer terug met een de Airbus A320.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

TUI introduceert TIME TO SMILE

Volgende bericht

Ongeloofwaardig

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."