AdvertorialBlogs

Ze zijn er klaar voor!

Terwijl ik dit schrijf, is het de derde dag van de maandelijkse introductietraining. Nieuwe Travel Counsellors starten met een vierdaagse training bij ons op kantoor.

Enthousiast melden de nieuwe TC’s zich op dinsdagochtend, ze hebben zoveel zin om te beginnen. Wij gaan deze reisprofessionals alles leren over de wereld van Travel Counsellors. Over het ondernemen, de support in sales & marketing, over onze tools en suppliers en natuurlijk is er uitgebreid de tijd voor ons eigen dynamic packaging systeem Phenix.

In het begin is het nog een beetje aftasten in de groep, maar al snel wordt er veel gelachen en aan het einde van de eerste dag is de groepsapp al aangemaakt. De eerste aanvragen worden onder toeziend oog in offertes omgezet en klinkt er gejuich als de klant akkoord geeft, de eerste boeking is een feit.

Na vier dagen intensieve training gaan de bubbels open, beetje moe maar vol goede moed en inspiratie gaat iedereen weer naar huis.

Ze zijn er klaar voor!

Marina Sneijders
Travel Counsellors

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Untamed Travelling deelt gratis upgrade KLM Comfort Class uit

Volgende bericht

Win! Ga met Holiday Extras naar de Phantom of the Opera

Auteur

Travel Counsellors

Travel Counsellors