Nieuws

Zeetours-systeem vanaf vandaag leidend voor reisagent

Deel dit artikel

Cruise Travel heeft aangekondigd dat haar agentensysteem cruiseagent.nl vanaf vandaag wordt vervangen door reisburo.zeetours.nl. Nieuwe boekingen van reisagenten voor de recent gefuseerde touroperators zijn alleen nog maar mogelijk in dat systeem.

“Voor bestaande boekingen die gemaakt zijn bij Cruise Travel kunnen reisagenten nog steeds contact opnemen met Cruise Travel. Online worden reisagenten automatisch doorgestuurd naar de agentenwebsite van Zeetours. Voor nieuwe telefonische boekingen adviseren we vanaf nu direct te bellen met Zeetours.  De integratie van de twee cruisespecialisten verloopt volgens schema”, aldus Mirella de Kock-Houmes (Business Development Manager, Zeetours) en Ton Hendriksen (Commercieel Manager, Cruise Travel).

Na de bekendmaking dat e-hoi Cruise Travel heeft overgenomen, waardoor zowel Zeetours als Cruise Travel onder dezelfde vlag opereren, is het complete assortiment van Zeetours en Cruise Travel vandaag samengevoegd.

Lees het uitgebreide interview met De Kock-Houmes en Hendriksen in TravelPro 44 die volgende week op de mat ligt. 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Team TUI wint allereerste Aruba Battle

Volgende bericht

EURAM in de winter

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.