Nieuws

Star Travel wordt BostonTravel

De zelfstandige reisadviseurs van Star Travel heten vanaf nu BostonTravel persoonlijke reisadviseurs. Deze nieuwe naam is ook gelanceerd in de uit drie onderdelen bestaande nieuwe website: www.bostontravel.nl.

De website is bedoeld voor reisbureaus van Star Travel/ULT en GoodBookers, voor de persoonlijke reisadviseurs en voor consumenten die rechtstreeks op de website willen boeken. Iedereen heeft op deze manier een eigen website met een eigen nieuwsbrief, reiscontent en een eigen content management systeem. Franchisemanager Lenneke Verhaar is erg trots op wat er is ontwikkeld: ‘We hebben een professioneel merkenbureau ingeschakeld en het websysteem is uniek!’

Lees in TravelPro 34 meer over BostonTravel.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. anita de vries/startravel ijmuiden
    14 oktober 2010 at 16:49

    Wij zijn trots!!! Leve lang boston travel.. Dat we maar vele nieuwe collega’s krijgen.

Vorige bericht

Boek en ontvang extra champagne

Volgende bericht

airberlin non-stop naar Guernsey

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."